Γραμμή Εργαλειών Προοδευτικής Κ.Φ.

toolbar powered by Conduit

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Υποτροφίες ΙΚΥ με βάση Κοινωνικοοικονομικά Κριτήρια

Η Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών εκφράζει για ακόμα μια φορά τη μεγάλη της ικανοποίηση για την παραχώρηση 1500 νέων υποτροφιών των 3000 ευρώ με αποκλειστικά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας και του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. 


Υπενθυμίζουμε ότι οι ανακοινωθέντες υποτροφίες αφορούν τη στήριξη 10% περίπου των φοιτητών εξωτερικού. Το ποσό των 3.000 ευρώ που θα παραχωρείται ετησίως στον κάθε 

δικαιούχο θα καλύπτει ανάγκες των φοιτητών για αγορά βιβλίων, σίτιση, αγορά υπολογιστή ή όποια άλλη χρήση μπορεί να κάνει ο δικαιούχος. Το ΙΚΥ θα δέχεται αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές μέχρι τη 31η Μαρτίου 2011 

Θέλουμε με αυτή μας την ανακοίνωση, να τονίσουμε ιδιαίτερα στους γονείς των φοιτητών που σπουδάζουν στο εξωτερικό, να δουν έγκαιρα τις προϋποθέσεις που χρειάζονται και αν είναι δικαιούχοι να συμπληρώσουν την απαιτούμενη αίτηση και μαζί με τα άλλα απαιτούμενα έγγραφα να τα παραδώσουν ή αποστείλουν στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (περισσότερες πληροφορίες στο http://www.cyscholarships.gov.cy/).



 Είναι πραγματικά κρίμα, να δίνεται μια τέτοια ενίσχυση σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη και να μην τυγχάνει ανάλογης ανταπόκρισης. 


Περισσότερες Πληροφορίες για Κομοτηνή:
Αννα Στεφανου 699 416 33 23








Οικονομική ενίσχυση προπτυχιακών φοιτητών στο εξωτερικό κατά το ακαδημαϊκό έτος 2010/2011


Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο τύπου PDFanakoinwsi_oikonomikis_enisxysis_ar.323.pdf