Γραμμή Εργαλειών Προοδευτικής Κ.Φ.

toolbar powered by Conduit

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Καλή Αρχή στα όνειρα σας



Η ΕΔΟΝ συγχαίρει θερμά όλους τους νέους και νέες οι οποίοι κατέλαβαν θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας (ΑΑΕΙ). Η εξασφάλιση μιας θέσης στα Πανεπιστήμια είναι δικαίωση των κόπων και των προσδοκιών χιλιάδων νέων μας και των οικογενειών τους. Ταυτόχρονα είναι στόχος ζωής και όραμα του κάθε νέου και νέας για περισσότερες κατακτήσεις στο πολύτιμο αγαθό της μόρφωσης. 

Χαιρετίζουμε το γεγονός που η συντριπτική πλειοψηφία των νέων μας εξασφάλισαν μια θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας. 

Ως ΕΔΟΝ ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο κεφάλαιο το οποίο ανοίγεται στη ζωή τους. Ευχόμαστε η νέα φοιτητική ζωή να προσφέρει, εκτός από τη γνώση, πολύπλευρη πνευματική ανάπτυξη και εμπλουτισμό της συνείδησης με αρχές και αξίες που τόσο έχει ανάγκη η Κύπρος και ο λαός μας σήμερα. 
Επίσης ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες και σε όσους νέους και νέες μας δεν κατάφεραν σήμερα να καταλάβουν μια θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας.

Στόχος της ΕΔΟΝ παραμένει η ανάπτυξη - επέκταση της Δημόσιας Δωρεάν Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ούτως ώστε αυτή να καλύπτει όσο το δυνατό περισσότερο τις αυξημένες σημερινές ανάγκες της κυπριακής νεολαίας για πανεπιστημιακές σπουδές. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση με στόχο την μαζικοποίηση της Δημόσιας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τη διασφάλιση σε όλους τους νέους της δυνατότητας πρόσβασης σε αυτή. 


Κ.Σ. ΕΔΟΝ
26/09/2010